KINO HÁM TEATRDA MÁKÁN MUZÍKASÍ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada biz kino va teatr san’atida ovoz bezagining kerakli faktori bo‘lganmusiqiy bezagi uning foydalanish o‘rni, uning natijasi qaysı holatlarda kerakligi haqida so‘z bоradi.
Keywords: ovoz; ovoz rejissyori; akustika; kino; teatr; texnologiya; mikrofon; muzika; aktyor; audivizual.