ДЖАКОМО ПУЧЧИНИ ӨМИРИ ҲӘМ ДӨРЕТИЎШИЛИК ЖОЛЫ (1858-1924) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
https://ru.wikipedia.org/wiki/Пуччини,_Джакомоhttps://www.belcanto.ru/puccini.html
Keywords: дөретиўшилик активлик; опера; музыка тарийхы