ИННОВАЦИИ НА ТЕЛЕВИДЕНИИ: ИСТОРИЧЕСКОЕ РАЗВИТИЕ И СОВРЕМЕННЫЕ ТЕНДЕНЦИИ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Ушбу мақолада телевидениенинг яратилишидан тортиб, унинг рақамли трансформациясигача бўлган техник тараққиёти ҳақида сўз боради.
Keywords: кадр; телевидение; санъат; янгилик; дастур; усул; тасвир.