“AUTENTIK MUSIQIY KOMPETENSIYA” TUSHUNCHASINING PSIXOLOGIK MAZMUNI VA TARKIBI (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Autentik musiqiy kompetensiya - bu musiqiy ijroda shaxsning o‘ziga xosligini, ichki histuyg‘ularini va individual ifodasini samimiy va to‘liq ifoda eta olish qobiliyatidir. Bu tushuncha faqat texnikmahoratni emas, balki ijrochining emotsional chuqligini, ichki motivatsiyasini va auditoriya bilan haqiqiymuloqotini ham o‘z ichiga oladi.
Keywords: autentiklik; musiqiy kompetensiya; psixologik struktura; ichki motivatsiya; emotsional kompetensiya; musiqiy qobiliyat; ijodiy o‘ziga xoslik; shaxsiy izchillik; musiqiy ifoda