I.YUSUPOV TÓRTLIKLERINIŃ ÓZINE TÁN ÓZGESHELIKLERI (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Bul maqalada ádebiyattanıw ilimi menen ádebiy baylanıslı máseleler sóz etiledi. Tiykarınan I.Yusupov tórtlikleri sóz etiledi hám analizlenedi. Salıstırılıp izertleniwi haqqında ilimiy pikirler bildiriledi.
Keywords: sharq poeziyas; an’ana; I.Yusupov; qoraqalpoq adabiyoti