ПЕДАГОГИКАНИНГ ҲОЗИРГИ ҲОЛАТИ ВА УНИНГ ГЛОБАЛ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Мазкур мақолада глобаллашув жараёнларида педагогика фанининг бугунги кундаги ҳолати таҳлил қилинди. Шунингдек, компетенцияга асосланган таълим, инклюзив таълим, рақамли педагигиканинг замонавий жиҳатларининг мазмун-моҳияти очиб берилди
Keywords: педагогика; глобаллашув; таълим; компетенция; инклюзив таълим; рақамли педагогика; интерактив платформа; онлайн курслар; педагогик технология