O‘ZBEK RAQSINING RIVOJLANISHIDA ANSAMBLLAR FAOLIYATI (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
Ushbu maqolada raqs san’atida muayyan va ayni paytda shartli bо‘lgan xilma-xilkо‘rinishlari, an’anaviy raqs shakllarining yangilanib turishi, taraqqiyot xususiyatlari ta’siri, nafisharakat, shakllanish, estetik va ruhiy holatlar takomillashuvi haqida bayon etilgan.
Keywords: o‘zbek raqs; ansambl faoliyati; an’anana; xalq raqs; baletmeyster; repertuar; xoreograf