QARAQALPAQ MILLIY TEATRÍNÍŃ PAYDA BOLÍW TARIYXÍ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
Maqola Qoraqalpog‘iston teatr san’atiga bag‘ishlangan. Badiiy havaskorlikning birinchi to‘garaklarining, "Tan nuri" birinchi teatr truppasining paydo bo‘lishi va Berdax nomidagi Qoraqalpog‘iston davlat akademik musiqiy teatrining tashkil etilishi
Keywords: teatr; sahna; spektakl; aktyor; aktrisa; havaskorlar to‘garagi