THE APPLYING OF FEATURE OF MODERN TRAINING TECHNOLOGY (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
o‘qitish metodikasi, bilimlarni o‘zlashtirish, zamonaviy texnologiyalar, pedagogik texnologiya, amalga oshirish, ta'lim texnologiyasi.
Keywords: o‘qitish metodikasi; bilimlarni o‘zlashtirish; zamonaviy texnologiyalar; pedagogik texnologiya; amalga oshirish; ta'lim texnologiyasi.