MATERIYALLÍQ EMES MÁDENIY MIYRAS ÚLGILERIN SAQLAWDA GAMIFIKACIYA USÍLLARÍ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
Maqolada nomoddiy madaniy meroslarni saqlashda gamifikatsiya (o‘yinlashtirish) usullarining ahamiyati va Octalysis modeli asosidagi mexanizmlar tahlil qilingan.
Keywords: nomoddiy madaniy meros; gamifikatsiya; raqamli texnologiyalar; Octalysis; interfaollik; milliy qadriyatlar; vizuallashtirish.