BILIMLENDIRIW TARAWÍNA TIYISLI SOCIALLÍQ TARMAQLARDÍŃ RAWAJLANÍW BASQÍSHLARÍ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Maqolada ta’lim tizimiga oid ijtimoiy tarmoqlarning rivojlanish boshqichlari, uningjamiyat rivojlanishidagi o‘rni ham da ahamiyati o‘rganilgan. Shuningdek, bugingi kundagi ijtimoiytarmoqlarning xususiyatlaridan kelip chiqib, ularning turlari ko‘rsatib berilgan.
Keywords: jurnalistika; axborot; ijtimoiy tarmoqlar; ommaviy kommunikastiya vositalari; internet; video tasvir; audio yozuv; foto tasvir; muloqot vositasi; veb-sayt.