ЖУПЛЫҚ ҲӘМ ҒАЛАБАЛЫҚ ЭТЮДЛАР ҮСТИНДЕ ИСЛЕЎ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Мақолада актёрлик маҳоратини эгаллашда этюдларнинг аҳамияти ҳамда жуфт ваоммавий этюдлар ижросидаги қарама-қаршилик, етакчи ҳаракат ва таъсирчан элементлар талабанингижро жараёнидаги органик ривожланиш техникаси мустаҳкамланиши ҳақида сўз юритилади.
Keywords: этюд; асар; саҳна; драматургия; сценарий; Станиславский; шароит; педагог; талаба.