«УСТОЗ ТАҚДИРИ» СПЕКТАКЛИДА ЗАМОНДОШ ОБРАЗЛАР ТАЛҚИНИ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Мақола Қорақалпоқ давлат ёш томошабинлар театрида саҳналаштирилган «Устозтақдири» драмаси ва ундаги замондош образларнинг талҳини ҳақида.
Keywords: театр; драматург; актёр; режиссёр; спектакль; репертуар; декорация