METHODS AND TRENDS OF CREATING A DANCE COMPOSITION (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada raqs kompozitsiyasini yaratish uchun professional va akademikjihatdan to‘g‘ri texnikani o‘rganish ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kompozitsiya so‘zining ta’rifi,dramaturgiya va raqs naqshining ta’rifi haqida ma’lumotlar berilgan.
Keywords: raqs; kompozitsiya; musiqa; raqs naqshlari; dramaturgiya; tomoshabinlarni idrok etish