QARAQALPAQ BAQSĺSHĺLĺQ KÓRKEM ÓNERINDE USTAZ – SHÁKIRT MEKTEPLERINIŃ RAWAJLANÍWÍ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Bu maqolada baxshilarning shogirdka ustoz bo‘lish, ustozlar shogird chiqarish,shogirdlarni ko‘plab tayyorlash masalalari baxshilarning xalq oldidagi yuksak vazifalari haqida so‘z etiladi
Keywords: baxshı; doston; ustoz; sozanda; folklor