ҚОСЫҚШЫНЫҢ ДЕМ АЛЫЎ ЖОЛЛАРЫНДА СИЛЕКЕЙ ПЕРДЕЛЕРДИҢ РОЛИ (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Ушбу мақолада қўшиқчиликда нафас олиш йўлларида шиллиқ пардаларнингаҳамияти ҳақида малъумотлар келтирилган.
Keywords: қўшиқчи; товуш кучи; романс; диапазон; регистр; интонация; диафрагма; товуш пардаси.