YANGI SPEKTAKLDA REJISSYORLIK TADQIQOTINING IN’IKOSI (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
Ushbu maqolada Qoraqalpoq davlat yosh tomoshabinlar teatrida sahnalashtirilgan A.Raxat qalamiga mansub "Tug‘ilgan kuning bilan, Onajon!" spektakli va undagi rejissyorlik yechimining natijasi haqida fikr bildirildi.
Keywords: teatr; dramaturg; aktyor; rejissyor; spektakl; ijodkor; repertuar; dekoratsiya