AXBOROT - KUTUBXONA MUASSASALARIDA XIZMAT KO‘RSATISH USULLARI (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Axborot  –  kutubxona  xizmatining  asosi  hisoblanib,  foydalanuvchilarga  adabiyot  va axborot  bilan  tez  va  sifatli  xizmat  ko’rsatishni  maqsad  etadi.  Bunday  xizmatga  bibliografik,  konsultativ, elektron  xizmatlar,  tematik  tadbirlar  va  onlayn  savol-javob  kabi  uslublar  kirib,  o’quvchi  iihtiyojlarin bajarishga asoslangan.
Keywords: kitob; kutubxona; axborot xizmati; kitobxon foydalanuvchi