MUSIQALI DRAMALARDA HAYOTIY VOQEALARNING TASVIRLANISHI (“Vijdon” musiqali dramasi misolida) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Ushbu maqolada qoraqalpoq musiqali dramasi san’atining oʻziga xos xususiyatlari,xususan, unda hayotiy voqealarning badiiy ifodalanishi “Vijdon” musiqali dramasi misolida tahlil qilingan.
Keywords: teatr; musiqali drama; hayotiy voqea; ifoda usuli; syujet