(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2023)
Maqolada bugungi kunda yagona tarbiyaviy maskan hisoblangan madaniyat markazlarnda yoshlarning bohs vaqtini mazmunli tashkil etish masalalari haqida fikr yuritiladi. Yoshlar tarbiyasina ijobiy ta’sir ko‘rsatish uchun bo‘sh vaqtlarini to‘g‘ri tashkil etishda madaniyat markazlaridagi to‘g‘rak faoliyatida yangi pedagogik uslublardan foydalanish, shuningdek, havoskorlikni rivojlantirishga erishish masalalarga to‘qtalib o‘tilgan. Eng muhimi madaniyat markazidagi to‘garak faoliyatinin’g tarbiyaviy jarayoni nazariy tushunchalar bilan asoslanib berilgan.