(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada biz kino va teatr san’atida ovoz bezagining kerakli faktori bo‘lgan musiqiy bezagi uning foydalanish o‘rni, uning natijasi qaysı holatlarda kerakligi haqida so‘z bоradi.