(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Мақолада қорақалпоқ болалар поэзиясида шеър тузилишининг хусусиятлари ўрганилган. Х.Сапаров, Т.Сейитжанов, Т.Қабулов асарларининг ўзига хос жиҳатлари кўрсатилган. Бадий ғоянинг тематик хусусиятлари очиб берилган