(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek xalq raqslarini sahnalashtirish fanidan olgan bilimlarini umumlashtirishi. Xoreografik san’at asarini sahnalashtirishda bilim, yondashuv va kasbiy ko‘nikmalardan iborat bo‘lgan baletmeysterlik sirlari.