(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Autentik musiqiy kompetensiya - bu musiqiy ijroda shaxsning o‘ziga xosligini, ichki histuyg‘ ularini va individual ifodasini samimiy va to‘liq ifoda eta olish qobiliyatidir. Bu tushuncha faqat texnik mahoratni emas, balki ijrochining emotsional chuqligini, ichki motivatsiyasini va auditoriya bilan haqiqiy muloqotini ham o‘z ichiga oladi.