(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Мазкур мақолада глобаллашув жараёнларида педагогика фанининг бугунги кундаги ҳолати таҳлил қилинди. Шунингдек, компетенцияга асосланган таълим, инклюзив таълим, рақамли педагигиканинг замонавий жиҳатларининг мазмун-моҳияти очиб берилди