(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Мақолада халқ оғзаки ижоди намуналаридан фойдаланилган. Миллий қадриятлар, ота-бобалар тарбияси ҳақида фикрлар айтилган. Мақолада ёшлар тарбияси учун зарур тарбиявий ҳислатларни шакллантирадиган ҳаётий мисоллар берилган.