(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
Bu maqolada Hamza Hakimzoda Niyoziyning kutubxona sohasining shakllanishida qo‘shgan hissalari haqida keltirilgan. Boshlang‘ich maktab internatini ochib va unda kutubxona tashkil etilganligi haqida so‘z yuritiladi.