(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
Mazkur maqolada axborot-kutubxona muassasalarida foydalanuvchilarning talab va qiziqishlarini o‘rganish hamda tahlil qilish masalalari yoritilgan. Foydalanuvchilarning yosh, kasbiy va psixologik xususiyatlarini hisobga olgan holda kutubxona xizmatlarini tashkil etishning ahamiyati ochib berilgan. Shuningdek, zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va elektron resurslardan foydalanish orqali foydalanuvchilarning axborot ehtiyojlarini samarali qondirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.