(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
Bu maqolada qoraqalpoq davlat yosh tomoshabinlar teatrida M.Nizanovning "Ochiq" bo‘lmagan kim bor" romani asosida sahnalashtirilgan shu nomdagi spektakl tahlil qilinadi. Inssenirovkada muallif g‘oyasining to‘g‘ri yetkazilishi masalalari teatrshunoslik nuqtai nazaridan muhokama qilinadi.