(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Aktyorlik yo‘nalishlarida ta’lim beradigan ustozlarimiz biz talabalarga albatta kechinma san’ati to‘g‘risida tushuncha beradi va shu san’atni talab qiladi. Shuning uchun ham bunga erishish uchun yillar davomida urganib izlanadi. Bu yerda kechinma san’atiga erishish uchun nimalarga amal qilish kerak va urganish lozimligi to‘g‘risida so‘z boradi.