(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada xalqning ma’naviyati va madaniyati, uning haqiqiy tarixi va о‘ziga xosligi, qayta tiklanayotganligi, jamiyatimizni yangilash va taraqqiy ettirish yо‘lida muvaffaqiyatli ravishda olg‘a siljitishda hal qiluvchi, ta’bir joiz bо‘lsa, boshlovchi ahamiyatga ega bо‘lgan qadriyatlarimiz haqida fikr yuritiladi.