(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada raqs kompozitsiyasini yaratish uchun professional va akademik jihatdan to‘g‘ri texnikani o‘rganish ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kompozitsiya so‘zining ta’rifi, dramaturgiya va raqs naqshining ta’rifi haqida ma’lumotlar berilgan.