(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Мақолада психотехника, актёрлик маҳорати, ҳиссий субтекст, тинглаш, эмоцианаль импровизация, ҳиссий заифлик, контекст, чидамлилик, мослашувчанлик, барқорарлик, актёрлик техникаси сўз этилади.