(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
Bu maqolada baxshilarning shogirdka ustoz bo‘lish, ustozlar shogird chiqarish, shogirdlarni ko‘plab tayyorlash masalalari baxshilarning xalq oldidagi yuksak vazifalari haqida so‘z etiladi