(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2024)
O‘qituvchi o‘qitish va tarbiyalash jarayonida o‘qituvchining to‘g‘ri, madaniyatli va aniq nutqiy mutoola qobiliyatiga katta baho beriladi. Musiqa o‘qituvchisi o‘z kásbiy kompetenciyasi manosida bolalarga etika qonunlarini yetkazish, har bir bolaning optimal rivojlanishini ta’miynlashi kerak. Shu sababli, bu maqolada musiqa o‘qituvchisining mutoola madaniyati haqida so‘z etiladi.