(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2026)
Ushbu maqolada Qoraqalpoq davlat yosh tomoshabinlar teatrida sahnalashtirilgan A.Raxat qalamiga mansub "Tug‘ilgan kuning bilan, Onajon!" spektakli va undagi rejissyorlik yechimining natijasi haqida fikr bildirildi.