(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Ushbu maqolada vokal san’atining bugungi kungacha bo‘lgan tarixi va ahamiyati haqida so‘z boradi. Vokal san’ati janrlari haqida to‘liq ma’umot berilgan.