(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Qo‘shiq, musiqa azaldan qon-qonimizga singib ketgan, yuragimizga muhrlangan ajoyib tuyg‘ular kuychisi va ichki his-tuyg‘ularimizni musiqa orqali yetkazuvchi asosiy vositadir. Olimlarning so‘z tugagan joyda, ya’ni so‘z bilan yetkaza olmagan behuda qo‘shiqlarimizni, ko‘ngil sirlarimizni so‘z orqali yetkazish kerak, degan buyuk hikmatli gapi juda o‘rinli aytilgan.