(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Axborot – kutubxona xizmatining asosi hisoblanib, foydalanuvchilarga adabiyot va axborot bilan tez va sifatli xizmat ko’rsatishni maqsad etadi. Bunday xizmatga bibliografik, konsultativ, elektron xizmatlar, tematik tadbirlar va onlayn savol-javob kabi uslublar kirib, o’quvchi iihtiyojlarin bajarishga asoslangan.