(untitled) (SAN’AT VA MADANIYAT AXBOROTNOMASI, 2025)
Ushbu maqolada qoraqalpoq musiqali dramasi san’atining oʻziga xos xususiyatlari, xususan, unda hayotiy voqealarning badiiy ifodalanishi “Vijdon” musiqali dramasi misolida tahlil qilingan.