ҒӘРЕЗСИЗЛИКТЕН КЕЙИНГИ ДӘЎИРДЕ БАСПАСӨЗДЕ ЖОҚАРҒЫ ҚАРАҚАЛПАҚЛАР ҲАҚҚЫНДА (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2024)
Бул мақала ғәрезсизликтен кейинги дәўирде ғалаба хабар қуралларында жәрияланған жоқарғы қарақалпақлар ҳаққында мағлыўматларға тоқтап өтеди.
Keywords: ғәрезсизлик; миллий өзликти аңлаў; кино; баспасөз бетлери; жоқарғы қарақалпақлар; Ферғана ойпаты; Ташкент; Сурхандәрья; Наўайы; Аўғанстан қарақалпақлары; әдебият.; тил