KINO KÓRKEM ÓNERINIŃ ZAMANAGÓY MEDIADAǴÍ ORNÍ (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2025)
Maqolada kino san’atining zamonaviy mediadagi o‘rni haqida fikr yuritiladi va tahlil qilinadi. Media san’atining asosiy rollariga to‘xtalib o‘tildi.
Keywords: zamonaviy media; ijtimoiy ong; madaniyat; qadriyat; mediasavodxonlik; kino tili; tasvir.