KITAPXANASHÍLÍQ ISI ǴÁREZSIZLIK JÍLLARÍNDA (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2026)
Maqalada ǵárezsizlik jıllarında málimleme-kitapxana tarawınıń rawajlanıwı, reformalar hám nátiyjeler tallanǵan
Keywords: kitapxana jumısı; málimleme-kitapxana tarawı; normativ hújjetler; kitapxana reformı