МЕҲРИБОН УСТОЗ ЭДИ (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2026)
Maqala Ózbekstanda xızmet kórsetken mádeniyat xızmetkeri, professor,mehriban ustaz Abdurahim Sayfiddinovtıń esteligine baǵıshlanadı.A.Sayfiddinovtıń kóp jıllıq saxna sózi hám aktyorlıq sheberligi kafedralarındaǵıpedagogikalıq jumısı, ilimiy hám dóretiwshilik izleniwlerine ayrıqsha itibar qaratıladı.
Keywords: teatr; aktyorlıq kórkem óneri; rejissyorlıq; spektakl; saxna sózi; televidenie; radio; professor Abdurahim Sayfiddinov.