G.V.DYURSHMIDT. HISTORICAL CHARACTERS OF THE NEW CITY (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2026)
Usı maqala jańa kommerciyalıq qalanıń tariyxıy tulǵası, Túrkstan regionınıń rawajlanıwı hám gúllep-jasnawı ústinde islegenlerdiń biri, keńesgóy Geynrix Dyurshmidtke arnalǵan.
Keywords: nemis; óndiris; jańa qala.