ЮБИЛЯР ҲҮРМЕТИНЕ БАҒЫШЛАНДЫ АКАДЕМИК Ж.ТУРДЫМУРАТОВТЫҢ ТУЎЫЛҒАНЫНА 75 ЖЫЛ, ДӨРЕТИЎШИЛИГИНЕ 60 ЖЫЛ (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2024)
Илаж соңында 5-санлы БМКӨМ оқытыўшылары таярлаған концерт бағдарламасықойып берилди. Юбиляр бул илажды шөлкемлестиргенлерге өз миннетдаршылығынбилдирди.