ҚАРАҚАЛПАҚ КИНО ӨНЕРИ ДҮНЬЯСЫН КӨРКЕМ ФИЛЬМЛЕРИ МЕНЕН БЕЗЕГЕН ИНСАН (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2024)
Бул мақалада Муратбай Нызанов өмири ҳәм дөретиўшилиги ол дөреткен шығармаларҳаққында сөз етиледи.
Keywords: мәденият; көркем өнер; кино санааты; сес режиссёры.; кадр