(untitled) (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2023)
Dáslep, ayaq oyın sóz hám muzika menen birgelikte bolgan, biraq áste-aqırın turaqlı formalarga aylangan. ie bolıp, sinkretik kórkem ónerden bólinip shıǵa baslaǵan. Háreketler ózgerdi, kórkem ulıwmalastırıwǵa ushırasıp, nátiyjede xalıq ámeliy kórkem óneriniń eń áyyemgi kórinislerinen biri bolǵan ayaq oyın kórkem óneri qáliplesti. Ayaq oyın kórkem óneriniń tiykarģı ekspressiv quralları - únles háreketler hám durıslar, plastikalıq. ekspressivlik hám mimika, dinamika, háreket tempi hám ritmi, keńisliktegi naǵıs, kompoziciya.