(untitled) (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2026)
Bul maqalada zamanagóy mádeniyat, bibliografiya hám social-gumanitar pánlerdiń rawajlanıw basqıshları hám bul tarawdaǵı kreativ jantasıwlar talqılanadı. Izertlewde sanlı transformatsiyanıń mádeniy processlerge tásiri, virtual muzeyler hám sanlı arxivlerdiń áhmiyeti analizlengen. Avtor social-gumanitar pánlerdi modernizatsiyalaw hám mádeniy miyraslardı zamanagóy texnologiyalar járdeminde saqlaw boyınsha strategiyalıq usınıslar beredi.