(untitled) (KÓRKEM ÓNER HÁM MÁDENIYAT XABARSHÍSÍ, 2026)
Usı maqalada teatr kórkem ónerinde tártip hám erkinlik túsinikleriniń óz-ara únlesligi máselesi tallanadı. Avtor aktyorlıq procesinde qatań tártip-intizamnıń áhmiyeti menen bir qatarda, dóretiwshilik erkinliktiń zárúrligin tiykarlap beredi. Sonday-aq, saxna procesinde ishki erkinlik hám sırtqı qadaǵalaw ortasındaǵı teń salmaqlıq teoriyasına tiyisli mısallar arqalı tártip hám erkinliktiń óz-ara baylanıslılıǵın ashıp berilip, olardıń úylesimliligi nátiyjeli dóretiwshilik nátiyjelerge alıp keletuǵını atap ótiledi.